Motoralkatrész üzlet rendezése fém polcrendszerrel

Egy kedves ismerősöm mindig is nagy szerelmese volt a motoroknak. Gyermek korában is kismotorokkal játszott, és egyik szülinapjára szülei vettek neki egy gyermekmotort is. Amint felült rá, megpecsételődött a sorsa, tudta, hogy valami módon, de a motorok lesznek az élete.

Első igazi motorját 14 éves korában kapta, amint letette a vezetői vizsgáját, és kezébe kapta jogosítványát. Műszaki szakközépbe járt, így az ügyesség mellett a szaktudást is hozzájárult célja megvalósításához.

Eleinte a saját motorját javítgatta, turbózta fel, majd később barátjai is segítséget kértek tőle, motorjaik karbantartásához. Ez elterjedt a faluban, ahol élt, így végül az egész falu, majd a környező falubeli is ismerte, és hozzá vitte motorját szervizelni.

A környéken nem volt olyan szaküzlet, ahol meg tudta volna vásárolni, a megfelelő alkatrészeket a motorok javításához, így kénytelen volt, interneten keresztül rendelni azokat. A postás naponta, hozta a szállítmányokat, lényegében miatta volt nagyrészt forgalom a postán, a számlákon kívül.

Azonban egy nap úgy gondolta, hogy nagyban kellene gondolkoznia, és nem egyesével rendelni az alkatrészeket, hanem többet megvenne előre, így jobb árajánlatot kapna, valamint nem kellene annyit várni egy-egy termék kiszállítására sem. Végül pedig úgy döntött saját boltot nyit.

Ehhez átalakította háza egy részét, amiből üzletet nyitott, mindenféle olyan termékkel, ami motorokhoz kapcsolódik. Az alkatrészeken kívül, volt motoros felszerelés is, bukósisak, motoros kabát, stb. Ehhez viszont egy jó polcrendszert is be kellett szereznie, ami strapabíró, ezért csakis fém polc jöhetett szóba. A fém polc egyébként is jobbat mutatott, az alkatrészek mellé, és könnyen karbantartható felület volt. Ár érték arányban messzemenőleg megérte, hiszen jó minőségű horganyzott acélból készültek a polcok, de ezen kívül a gyártó is garanciát vállalt értük. Ami pedig fontos volt, hogy viszonylag rövid időn belül kiszállították, így nem kellett sokat várnia boltja megnyitására.

A bolt óriási bevételnek örvendett, annak ellenére, hogy egy kis faluban nyitotta meg, hiszen a környező településekről mind oda jártak motoros felszerelésekért.