Maxmoda táskát vettem a motoros barátomnak

Régen nekem nem voltak szimpatikusak a motoros fiúk. Mindegyiküket elég beképzeltnek tartottam. De tudom, ez csak egy sztereotípia. A motorosok is lehetnek jó fejek, sőt, akár még szerények is. Bende az első olyan barátom, aki motorozik. Nem tudom, hogy Bende miért tetszett meg igazából, egy buliban ismerkedtünk meg, meghívott egy italra és elkezdtünk beszélgetni. Aztán pedig rájöttünk, hogy egy csomó mindenbe hasonlítunk, így aztán elkezdtünk járni. Immáron két éve együtt vagyunk, ami nálam elég sok idő, még sosem volt ilyen hosszútávú kapcsolatom.

Bende eddig mindegyik ünnepkor motoros dolgot kapott, és nagyon örült neki. Viszont mostanra már kicsit kifogytam az ötletekből, van egy másik gondolatom, habár az kicsit rizikós. Ugyanis az jutott eszembe, hogy talán kellene egy táskát vennem Bendének. Ugyanis neki a motorozás csak a hobbija, amikor munkába megy mindig inget és zakót vesz fel és jól is áll neki. És szerintem olykor szeret is elegánsabban öltözködni. És talán ha lehetne egy jó, szép táskája munkába járáshoz, akkor örülne neki. Viszont a minőségű, bőr dolgok drágák. Kicsit tanácstalan voltam, aztán elkezdtem keresgélni az interneten. Végül találtam egy oldalt, ahol jó minőségű, maxmoda táskákat árultak. A női táskák mellett férfiaknak is volt elég sok ajánlat. Széles kínálat megfizethető áron. Az a táska, ami nekem a legjobban tetszett, épp akciós volt. Tripla rekeszes és olasz bőrből készült. A szállítás ingyenes volt, és elég nagynak és elegánsnak tűnt a képeken. Belül volt egy laptoptartó rekesz három nagy zsebbel. Levehető és szabályozható hosszúságú vállpánt tartozott hozzá. Kulccsal lehetett zárni, és díszvarrással ékesítették. Egy vélemény is volt ott, amely szerint a vásárló kiváló minőségű és külsőre is és méretre is megfelelő terméket kapott. Így hát nem láttam érvet amellett, hogy miért ne rendeljem meg ezt a szép táskát.

Megrendeltem. Még hamarabb is kihozták, mint amennyi időt írtak a honlapon. Kibontottam, és meglepve tapasztaltam, hogy a termék teljesen megfelelt a képeknek. Pedig online vásárlásnál velem elég sokszor előfordult, hogy nem azt kaptam, amit vártam. De szerencsére itt minden megfelelt, a méret és a külső is. Már csak azon aggódtam, hogy mi van, hogy ha Bendének nem fog tetszeni. Ugyanis ilyen tekintetben nagyon kritikus. Ha valaminek nem jó a minősége, már dobja is a kukába, vagy elajándékozza. Izgultam is. Azonkívül nem csak Bende reakciójától tartottam, hanem a szüleiétől is. A szülei nagyon szigorúak Bendével, így velem is néha. Az anyukája nagyon finom tortát tud sütni, és a szülinapjakor is a kedvencét sütötte. Miután Bende elfújta a gyertyákat, következett az ajándékozás. Szóltak nekem, hogy kezdjem én a sort. Így aztán félve, de odanyújtottam neki az ajándékot. Amikor Bende meglátta, hogy mit kapott, felragyogott a szeme. Az apukája biccentett, az anyukája pedig méregette a táskát.

  • Ez nagyon szép! Köszönöm szépen! – mondta Bende és megölelt.
  • Hmm.. ez egy komoly táska! – mondta az anyukája. – Nagyon szép!

Végre a Bende anyukájának is tetszik valami. Ez nagy szó!

Bende ezt követően tényleg hordta a táskát munkába menet. Még többször is megköszönte, azt mondta, hogy már régóta vágyott egy ilyenre, ugyanis fontos neki, hogy komolyan vegyék a munkahelyén is. Bende kollégái is megdicsérték a táskát, és bár tudom, hogy nem a táskának köszönhető az előrelépés, hanem Bende kemény munkájának, mégis úgy gondolom, hogy a táska azért segített neki, hiszen nagyobb önbizalmat adott. És az önbizalom az fontos, hiszen csak úgy tud az ember érvényesülni a mai világban. Bende azóta még keményebben dolgozik, és bár kicsit így háttérbe szorult a motorozás, Bende állítása szerint nem bánja. Először egy jó karriert akar kiépíteni magának, aztán pedig jöhet a szórakozás. Bendével talán azért ilyen jó a kapcsolatunk, mert nem lehúzzuk egymást, mint sokan, hanem motiváljuk és biztatjuk. Remélem még sokáig együtt leszünk!