Hogyan jön egymáshoz az iskolatáska és a motor? Mindjárt megtudjátok!

Nos, rólam tudni kell, hogy nagy motormániás vagyok, mindenem a motorozás. Ezt a feleségem, Kata szerencsére tolerálja, szóval nincsenek abból problémák a családunkban, hogy néha több napos túramotorozásokat csapunk a haverokkal, vagy épp motoros találkozókra járok. Van egy fiunk is, Zsombor, aki most 10 éves és rajong a Real Madrid-ért. Mivel közeledett a névnapja, szerettem volna meglepni valamivel. Biztos voltam benne, hogy Real Madrid-os dologgal fogom, szóval ez irányban indultam a “kutatással”.

Van egy honlap, ahonnan már korábban is rendeltem, így arra gondoltam, megpróbálok megint onnan rendelni valamit. Bíztam benne, hogy kapható náluk Real Madrid-os gyerekjáték. Ez az oldal nem más, mint a Játék Webshop, ami a korábbi rendeléseim alapján egy igazán megbízható cég. Eddig minden rendelés zökkenőmentesen zajlott, nem volt sosem semmilyen problémám velük. A honlap keresőjébe beírtam, hogy Real Madrid, és rengeteg terméket kidobott. Felcsillant a szemem és tudtam, hogy itt meg fogom találni Zsombi számára a tökéletes névnapi ajándékot. A hosszas böngészés után elém került egy Real Madrid iskolatáska, amire ránéztem és egyből tudtam, ráleltem a legjobbra. Vettem mellé még egy tolltartót is, így 20 000 Ft felé kerültem, ezáltal ingyenessé vált a kiszállítás. Egyébként a GLS-sel szállíttatják ki a termékeiket, ami plusz pont, mert ez egy ismert cég, jól leinformálhatóak és nyomon lehet náluk követni a csomagot is. Bankkártyával fizettem, jó szokás szerint, tök jó, hogy a Játék Webshop-nál ezt is meg tudom tenni. Leadtam a rendelést,megtörtént a fizetés és izgatottan vártam, hogy végre megjöjjön a csomag és megajándékozhassam a gyereket.

Hála az égnek a cég hozta a formáját és a gyermekem névnapjának reggelén meg is kaptuk az ajándékokat. Zsombi már iskolában volt és meg akartam várni, míg hazaér, de ekkor kaptam egy hívást tőle. Kétségbeesve hívott fel engem az egyik szünetben, hogy kifolyt a tinta a táskájában és teljesen összekente annak belsejét, pár füzete és könyve is olyan lett, de az mondta, sürgősen be kéne neki vinni vagy nekem, vagy az anyjának egy cseretáskát, mert ebbe már nem mer visszapakolni. El sem hittem, hogy ilyen véletlenek vannak. Motorra pattantam és vittem is a fiamhoz a vadonatúj táskáját. Na és hogy vittem? Hát a hátamon! Biztos sokan néztek, ahogy egy férfi bőrdzsekiben, motorral száguld a főúton egy Real Madrid-os iskolatáskával a hátán. Legalább pár embernek boldogabbá tehettem a napját. De a legfontosabb ember, akinek mosolyt csaltam az arcára, a kisfiam volt. Iszonyatosan boldog lett, mikor meglátta a kezemben a cseretáskát, amit vittem neki. Igazán feledhetetlen névnapot varázsoltam neki, azt hiszem.Ezt biztosan sokáig nem felejtjük el.